Så överlever skivbolaget elkrisen

Det är ingen nyhet att läget när det gäller elpriserna pressar både företag och privatpersoner till det yttersta. Skivbolagen är tyvärr inget undantag. Frågan du som skivbolagsägare bör ställa dig är vad du kan göra för att pressa priserna så att skivbolaget överlever elkrisen.

Det finns en hel del tips som du kan använda dig av, men det i särklass bästa är helt enkelt att se över ditt elavtal så fort som möjligt. Sajten bytelavtal.se kan hjälpa dig att hitta billigast elavtal genom att jämföra villkor och priser på elbolagens elavtal. Bytelavtal.se har dessutom förenklat processen rejält genom att redan från början ha screenat de bolag som erbjuder den absolut billigast elen. Det finns med andra ord goda möjligheter för dig som skivbolagsägare att kunna spara tusenlappar på elen, men som du kan läsa på sajten beror det hela även på hur din faktiska förbrukning ser ut. Du måste själv räkna på vilken typ av elavtal som passar dig och ditt företag bäst, d.v.s. om det ska vara rörligt, fast eller innebära en mix av båda typerna.

Byt ut elbovarna

För just företag kan det innebära en hel del att till exempel ersätta halogenlampor med LED-belysning eftersom ett företag storleksmässigt har fler lampor tända samtidigt än i en privatbostad. När det gäller skivbolag kan det också vara bra att verkligen stänga av utrustning som drar mycket el och undvika standby-läget. Det kräver dock att alla anställda hjälps åt med att släcka lampor och stänga av datorer och annan skivbolagsutrustning.

Leave a Reply

mts_best